Er du en av dem som ennå ikke har skaffet seg pass? Ikke fortvil, må du feriere i Norge igjen har vi samlet våre beste ideer til en sommer du aldri vil glemme.

Finn unike overnattingsmuligheter
Norge byr på masse kreative overnattingsmuligheter – hva med en luftig overnatting i tretopphytte der du våkner til fuglekvitter? Tretopphytter har tatt av de siste årene og er nå mulig å finne stort sett over hele landet. Du kan også prøve "glamping", eller glamorøs camping, der du bor i tipier med hotellromstandard, ordentlige senger og ofte også elektrisitet. Drar du lengre nord i landet kan du bo i glassigloer med utsikt mot majestetiske fjell og midnattssol. Andre spennende muligheter er å overnatte i et fyrtårn eller en hengekøyepark. Det fins virkelig noe for enhver smak, og det trenger ikke å koste skjorta. Her er Google din venn. Let og planlegg godt, så finner du noe som passer din prisklasse og reisemål.

Få feriefølelsen på hotell
Om du vanligvis reiser på sydenferie og har lyst på noe av den samme følelsen, kan du sjekke ut hotellopphold på Sørlandet. Nyt en drink ved bassengkanten, unn deg en spabehandling og slapp av med lange middager på restaurant. Om du har barn fins det mange familievennlige hotell som ligger nære morsomme aktiviteter som dyrepark og havpadling, så hele familien kan kose seg på tur. 

Bestill i god tid
Nå som mange må likevel feriere her til lands, kan det være lurt å være ute i god tid med bestilling, både for å sikre at du får gode priser og får bestilt det du er ute etter. Visste du forresten at dersom du betaler minst halvparten av reisen din med ditt Eika Kredittkort Direkte, får du reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet, også for reiser i Norge? Det kan derfor være lurt å betale for hotellopphold, leiebil, leie av hytte og lignende med kredittkortet. Forsikringen dekker blant annet tap om du blir syk eller får frastjålet verdisaker i ferien, så har du én ting mindre å tenke på.

Sjekk ut Visitnorway.no for flere gode idéer til planleggingen din!

God ferie!