Mange er klare for å starte et nytt studieår og har en del bøker som må kjøpes inn. Andre «bare elsker å lese» og har alltid mange nye titler på ønskelisten. Da er det godt å vite at du kan spare noen kroner ved å kjøpe bøkene med ditt Eika Kredittkort Direkte.

Ut august får alle under 40 år 10 % rabatt på bøker og alt annet du kjøper hos bokhandleren.

Slik får du rabatten

Er du mellom 18 - 40 år får du rabatten automatisk når du kjøper bøker eller annet med ditt Eika Kredittkort Direkte hos en bokhandler (fysisk og på nett) registrert med følgende bransjekode:

  • 5942 – Bokhandlere


Det viktige med den lille skriften


Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Når kommer pengene på konto?

Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika sommerrabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du oversikt over hva du har spart.

God handel og god lesing!