Det finnes mange gode grunner til hvorfor det lønner seg. At pengene dine er sikrere er bare én av dem.

 1. Reiseopplevelser i verdensklasse
  Norge har utrolig mye å by på og noe for enhver smak. Er du usikker på hva du kan oppleve som turist i eget land anbefaler vi at du tar en titt på nettsidene til Visitnorway.no. Her finner du aktuell koronainformasjon og en rekke gode tips til en uforglemmelig norgesferie.

  Husk å booke hotelloppholdet med ett av kredittkortene så er du trygg dersom noe skulle skje. Og en god oversikt over ledige hotell til en rimelig pris finner du hos Eika Hoteller

 2. Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert
  Visste du at dersom du betaler minst halvparten av reisen din med ett av kortene, får du reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet? Dette gjelder også for reiser innenlands. Forsikringen dekker tapet ditt om du blir syk eller får frastjålet verdisaker i ferien. Den gjelder også ved forsinkelser i forbindelse med flyreiser, selv når turen tar knapt en times tid mellom Bergen og Oslo.

  Vi anbefaler deg som skal bestille nye reiser om å betale disse med kredittkortet, dette grunnet den spesielle situasjonen flyselskap og reisearrangører nå befinner seg i. Booker du reisen med ditt Eika Kredittkort Direkte og Eika Ansatt Direkte kan du sikre deg mot eventuelle tap som kan forekomme grunnet mulige konkurser eller uforutsette reiserestriksjoner.

  I tillegg er det viktig at du forholder deg til UDs gjeldende restriksjoner og reiseråd. I praksis betyr dette at dersom du velger å dra på ferie til et land som UD fraråder reiser til, vil du ikke være dekket av reise- og avbestillingsforsikringen i kortet. Følg med på myndighetenes råd og tilpass ferieplanene deretter.

 3. Bankens penger – ikke dine
  La oss innse det. Det hender at lommebøker blir borte og kort blir stjålet. Kommer kortet ditt i hendene til feil mennesker, kan det fort bli tomt på kontoen. Har du brukt et vanlig bankkort som er tilknyttet din brukskonto, er det dine penger som blir borte.

  Har du i stedet betalt med ditt Eika Kredittkort Direkte og Eika Ansatt Direkte, er det på en måte våre penger som blir stjålet.

  Uansett hva du skal i sommer – ta vare på feriekosen! Planlegg reisen godt og nyt dagene med dem du er glad i!