Uansett om du skal tilbringe påskeferien på hytta, i byen eller i utlandet er det alltid lurt å spare litt når du handler mat til påskemiddagen og godteri til påskeegget. I hele påsken (1. - 8. april) får du 2 % rabatt på all dagligvarehandel når du betaler med ditt Eika Kredittkort Direkte. Rabatten får du også om du handler matvarer på nett.

Slik får du rabatten
Rabatten får du på all dagligvarehandel når du betaler med kortet i dagligvarebutikker registrert med følgende bransjekode:

  • 5411 - Dagligvare
  • 5499 - Diverse matbutikker

Psst! Bestilling av ulike matkasser gir ikke rabatt.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.


Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, når du logger inn på eikagold.no eller på din månedlige faktura. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.