Mørket senker seg nå over by og land, og vi går den koselige førjulstiden i møte. Vi har alle våre tradisjoner, og for mange er en viktig del av førjulshyggen å besøke det fantastiske Hadeland Glassverk. Årets program på det historiske Glassverket er proppfullt av godbiter for store og små, og vi er stolte over vårt samarbeid slik at nettopp du som kunde kan få ekstra gode opplevelser i tiden som kommer.  

Her er noen av årets godbiter:  

 • JULEKONSERT lørdag 26. november kl. 17:00-18:30 
  Denne julekonserten med Maria Solheim, Lewi Bergrud og Leif Ingvald Skaug vil du ikke gå glipp av. 
  Dette er en konsert som gir deg ro, glede, gåsehud og fredelig julestemning. En blanding av juleklassikere og nye julesanger servert med ærlighet, skjørhet og vakre harmonier. Finn ut mer.

 • JULETEATER Jul med Prøysen 10.-11. desember og 17.-18. desember  

 • Coca-Cola bilen kommer til Hadeland Glassverk lørdag 17. desember! «Holidays are coming»  
  Opplev den ikoniske Coca-Cola bilen, kjent fra det som trolig er historiens koseligste julereklame på fjernsyn. 

 • Hver lørdag og søndag frem til til 18. desember 
  Julenissen og nissebarna – og kanskje vanker det noe godt? 

 • Stemningsfull kanefart 
  Ta med familie og venner på en hyggelig sledetur i den julepyntede glassverklandsbyen. 

 • Besøk Skattkammeret Museum 
  260 års historie – Napoleonskrigene, 1. og 2. verdenskrig, konger og prinsesser – den gripende reisen igjennom glassverkhistorien. 
  Les mer

 • Blås din egen juletrepynt  
  Barn og voksne kan prøve seg som glasskunstnere hver lørdag til 18.12. 

 • Den store julekonkurransen – Julen 2022 – vinn et dekket bord (verdi kr 25.000) 
  Fem fullt ferdige dekkede bord står utstilt i Glasshyttas showroom. Alle besøkende kan velge seg ut sitt bord å stemme på. Rett før jul trekkes én heldig vinner som får alt på bordet levert hjem kostnadsfritt. 

  De fem dekkede bordene er rett ved siden av Hadeland Glassverks julemarked – hvor man kan finne både julegaver til hele familien og minst en fra Nissen (til seg selv)! 

Dine kundefordeler 

 • Som kunde hos oss får du 10 % rabatt på alle varer (utenom belysning) og fri adgang til de betalbare opplevelsene når du besøker Hadeland Glassverk. Tilbudet varer ut året. 

 • Halv pris på selvblås av glass 
   
  Slik benytter du deg av tilbudet 
  Ved ankomst på Glassverket må du hente ditt EikaPass i kassen i Fabrikkutsalget (den store hvite bygningen vis a vis lokomotivet). Dette gjør du ved å vise ditt Eika Kredittkort Direkte fra oss. Du får ett pass per person i følget ditt, som må vises ved inngangen til de betalbare opplevelsene og i kassene på de ulike butikkene for å få rabatten.

 • Foretrekker du å handle på nett?  
  Er du en av dem som foretrekker netthandel, får du 10 % rabatt også i nettbutikken til Hadeland Glassverk. Bruk rabattkode «eika» ved bestilling.  

God handel og god førjulshygge!