Under hele Black Week får du 3 % rabatt på følgende kategorier:

🧸 lekebutikker, hobbybutikker og spillbutikker
👠 skobutikker og skomakere
💄 kosmetikkbutikker for kvinner og menn

Slik får du rabatten
Rabattene får når du betaler med kortet i butikker registrert med følgende bransjekode:

Lekebutikker, hobbybutikker og spillbutikker
5945 - Hobbybutikker, lekebutikker og spillbutikker

Skobutikker og skomakere
5661 - Skobutikker  
7251 - Skomakere

For deg som skal til skomakeren - husk at betalingen for jobben må skje under Black week, altså uke 47 for at du skal få rabatten. Om du leverer skoene i uke 47 og betaler for jobben i uke 48 vil du dessverre ikke få rabatt.

Kosmetikkbutikker for kvinner og menn
5977 - Kosmetikkbutikker

Vi gjør oppmerksom på at fysiske butikker og nettbutikker som tilbyr både klær, sko og kosmetikk ikke omfattes av denne rabatten. Rabatten gjelder kun i rene kosmetikkbutikker.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr. 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til ditt Eika Kredittkort Direkte måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten ved å logge inn på eikagold.no, i Mitt Kort-appen eller på din månedlige faktura.

Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

God førjulstid og god handel!