Gi en nydelig blomsterhilsen til den du er glad i – søndag 13.02 er det morsdag og Valentinsdagen er mandag 14.02.

Vi er med på feiringen og akkurat nå får du 10 % rabatt i blomsterbutikker 🌷

Bruk ditt Eika Kredittkort Direkte og skap gode minner med menneskene som betyr mest for deg. Kampanjen varer ut 14. februar både i fysiske blomsterbutikker og på nett.
Og husk at det er lov å kjøpe blomster til seg selv også!

Slik får du rabatten:
Rabatten får du når du bruker ditt Eika Kredittkort Direkte i blomsterbutikker i perioden 07.02 – 14.02. Butikkene må være registrert med en av følgende bransjekoder:

  • 5193 – Blomsterleverandører
  • 5992 – Blomsterbutikker

Visste du at ...
Valentinsdagen har røtter langt tilbake i tid, og nevnes i sammenheng med romerske gudinner og katolske helgener? Den mer romantiske tilknytningen vi forbinder dagen med i dag, skal etter sigende ha oppstått på 1400-tallet, og i noen grad være påvirket av en forestilling om at 14. februar var datoen da fuglene igjen engasjerte seg i amorøse eskapader. 

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Kampanjen gjelder i fysiske butikker og på nett.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i Mitt-Kort appen, ved å logge inn på eikagold.no eller på din månedlige faktura. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

Ennå ikke fått kredittkort fra oss?
Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter i tiden fremover.