Bestill din neste reise med ditt nye Eika Kredittkort Direkte – akkurat nå får du nemlig 5 % rabatt på pakkereiser og flyreiser ut mars. I tillegg har du en rekke tilleggsrabatter på booking av både hotell og leiebil.

Slik får du rabatten
5 % rabatt får du når du bestiller billetter og reiser fra flyselskaper, reisebyråer og turoperatører registrert med følgende bransjekoder:

  • 3000-3299 Flyselskaper
  • 4511 Flyselskaper som ikke er listet annet sted
  • 4722 Turoperatører og reisebyråer

Husk at du må bruke ditt nye Eika Kredittkort Direkte for å få rabatten. Betaling med Eika Gold Mastercard gir ikke rabatt. Tilbudet varer fra 7. - 31. mars.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr. 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du oversikt over hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

Rimeligere hotellovernatting


Viste du at du kan enkelt booke både hotellovernatting og leiebil til en rimelig pris med ditt Eika Kredittkort Direkte. Vi har gode rabattavtaler gjennom Visa med Booking.com og Hotels.com.

8 % rabatt på Hotels.com ut mars
Bestill neste hotellovernatting på Hotels.com/visa og få 8 % rabatt når du betaler med ditt Eika Gold Visa. Rabatten trekkes direkte ved betaling og kan ikke kombineres med andre rabatter. Vilkår og betingelser for rabatten finner du på nettsiden – ta en titt på disse før du bestiller. Du må bestille overnattingen via Hotels.com/visa, velger du å bestille via den ordinære siden Hotels.com vil du ikke få denne rabatten. Betaling med Eika Gold Mastercard gir ikke rabatt. Tilbudet gjelder ut 31.03.2022.

Opptil 6 % rabatt på Booking.com 
Gode priser på hotellovernatting får du også ved å bestille oppholdet på Booking.com/6visaeurope og betale med ditt Eika Gold Visa kredittkort. Rabatten får du som cashback og den forutsetter at du har en konto på Booking.com for å få rabatten utbetalt. Les mer om betingelsene for tilbudet på nettsiden. Betaling med Eika Gold Mastercard gir ikke rabatt, det samme gjelder dersom du bestiller direkte fra den ordinære siden til Booking.com.

God tur!