Rimeligere hotell og leiebil
Med ditt nye Eika Kredittkort Direkte kan du booke hotellovernatting til en rimelig pris. Vi har gode rabattavtaler gjennom Visa sitt nettverk med Booking.com og Hotels.com.

8 % rabatt på Hotels.com ut mars
Bestill neste hotellovernatting på Hotels.com/visa og få 8 % rabatt når du betaler med ditt Eika Ansatt Direkte. Rabatten trekkes direkte ved betaling og kan ikke kombineres med andre rabatter. Vilkår og betingelser for rabatten finner du på nettsiden – ta en titt på disse før du bestiller. Du må bestille overnattingen via Hotels.com/visa og i tillegg bruke koden: VISA8, velger du å bestille via den ordinære siden Hotels.com vil du ikke få denne rabatten. Betaling med Eika Business Mastercard. Tilbudet gjelder ut 31.03.2022.

Opptil 6 % rabatt på Booking.com 
Gode priser på hotellovernatting får du også ved å bestille oppholdet på Booking.com/6visaeurope og betale med ditt Eika Ansatt Direkte. Rabatten får du som cashback og den forutsetter at du har en konto på Booking.com for å få rabatten utbetalt. Les mer om betingelsene for tilbudet på nettsiden. Betaling med Eika Business Mastercard, det samme gjelder dersom du bestiller direkte fra den ordinære siden til Booking.com.

God tur!